Over ons

In 2011 zijn wij, Daisy en Ellis Kamminga. Villa Kakelbont gestart. Daisy is inmiddels in 2016 getrouwd en heeft op maandag, dinsdag en donderdag haar eigen opvang genaamd KinderKroontje. Op die dagen loop ik (Ellis) met hond Mello naar mijn dochter en help ik haar een paar uurtjes gezellig. Op die dagen haal ik in de middag de kinderen van de BSO op, die op de Louise, Koning David of Calluna scholen zitten. Op woensdag en vrijdag is er bij Villa Kakelbont opvang voor kinderen van 0 tot 4 en in de middag ook voor kinderen tot 12 jaar. Daisy komt dan mij weer een dag deel helpen, bij de kinderen van 0 tot 4 jaar Zo blijven we een goed team!

Ellis Kamminga

Mijn naam is Ellis Kamminga. Ik ben bijna 33 jaar getrouwd met Frank en moeder van 4 kinderen (De jongens Lucas (18) en Marnix (20) wonen nog thuis) Mijn hobby's zijn wandelen met hond Mello, schilderen, fietsen met mijn man en skien met ons gezin. Ik ben sinds 2018 oma van kleinzoon Floris samen met mijn dochter Daisy hebben we Villa Kakelbont (sinds 2011) en kinderkroontje (sinds 2016). Ook doe ik al tientalle jaren vrijwilligerswerk voor een aantal stichtingen. waaronder de hart en nierstichting. Daisy en ik vormen een goed team omdat we met liefde en plezier ons werk doen.

Daisy Kamminga

Hoi allemaal, Ik ben Daisy van Vliet-Kamminga. Nu nog 29 jaar en op 6 april 2021 wordt ik 30 jaar. 10 jaar geleden startte ik samen met mijn moeder Villa kakelbont en 5 jaar geleden kwam daar Kinderkroontje bij www.Kinderkroontje.nl Op 10 augustus 2018 zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon Floris. In mijn vrije tijd ga ik het liefste lekker uiteten met vrienden of samen met Floris en mijn man Jelle er op uit. Ik ben een heel creatief persoon en hou er van om met de kids lekker te knutselen en vind het ook heerlijk om er met de bakfiets op uit te gaan. Op vrijdagmiddag geef ik gymles bij gymnastiekvereniging DOK in Ede. Ik wens u veel kijkplezier op onze website en hopelijk tot ziens bij kinderopvang Villa Kakelbont!