Kinderopvang Villa Kakelbont Ede

Contactgegevens

AdresBezuidenhout 20
 6711 JZ Ede
Telefoon06-52630652
E-mailinfo@villakakelbont-ede.nl
 
Social mediaTwitter Kinderopvang Villa Kakelbont EdeFacebook Kinderopvang Villa Kakelbont Ede
Header foto Kinderopvang Villa Kakelbont Ede

Over Daisy Kamminga

Mijn naam is Daisy Kamminga, ik ben 21 jaar oud en woon in Ede. Naast dat ik al een lange tijd oppas in de buurt, ben ik ook flink actief bij gymnastiekverenging D.O.K. in Ede. Ik geef daar al een aantal jaren gymles en zit in de jeugdcommissie die over verschillende activiteiten gaat binnen D.O.K. Deze leuke werkzaamheden hebben mij enthousiast gemaakt tot het volgen van de studie pedagogisch werk niveau 4. Begin 2011 ben ik op het idee gekomen om samen met mijn moeder Villa Kakelbont te starten. Na het afronden van mijn studie en de bijbehorende stages, stond ons niks meer in de weg om dit plan daadwerkelijk uit te voeren.


Ik wens u veel kijkplezier op onze website en hopelijk tot ziens bij kinderopvang Villa Kakelbont!

Over Ellis Kamminga

Mijn naam is Ellis Kamminga, ik ben bijna 25 jaar getrouwd en moeder van 4 kinderen. Mijn hobby's zijn schilderen (www.seizoenenenzo.nl), wandelen, fietsen en skiën met het gezin. Zoals u aan mijn hobby‘s kunt zien hou ik veel van het buitenleven en van de zon. De uitdaging om samen met mijn dochter Villa Kakelbont te beginnen komt van het vele werk wat ik doe voor de school van mijn kinderen. Zo help ik de kinderen met lezen en knutselen en ben ik sinds twee jaar overblijfmoeder. Ook doe ik al een paar jaar vrijwilligers werk voor een aantal stichtingen, waaronder de hart-, nier- en reumastichting.


Daisy en ik vormen een goed team omdat we met veel liefde en plezier ons werk doen!

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar. Ben je toch nieuwsgierig? Hou dan de website in de gaten, of volg ons op Facebook of Twitter voor het laatste nieuws!

Vacatures