Kinderopvang Villa Kakelbont Ede

Contactgegevens

AdresBezuidenhout 20
 6711 JZ Ede
Telefoon06-52630652
E-mailinfo@villakakelbont-ede.nl
 
Social mediaTwitter Kinderopvang Villa Kakelbont EdeFacebook Kinderopvang Villa Kakelbont Ede
Header foto Kinderopvang Villa Kakelbont Ede

Nieuws: Bakfiets voor Villa Kakelbont

EDE - Auke Tweewielers overhandigde vorige week de sleutels van een kleurrijke bakfiets aan de eigenaars van kinderopvang Villa Kakelbont in Ede. "Met deze kakelbonte bakfiets gaan we veilig op weg naar bos en hei met onze kinderen."


Het is een opvallende verschijning, de witte bakfiets van Villa Kakelbont. Met kleurrijke letters en mascotte Pipi Langkous achterop, hebben de dames van de opvang veel bekijks. Het is even wennen om de fiets te besturen, maar met zeven versnellingen is het volgens Ellis en Daisy Kamminga goed te doen. "Wij zijn in 2011 gestart met onze kleinschalige dagopvang voor ongeveer zes kinderen. Het leek ons een leuk idee om regelmatig met de kinderen naar buiten te gaan. We zitten vlak bij de natuur, dus een bakfiets is dan ideaal." Toen Ellis en Daisy met het idee naar Auke Tweewielers stapten met dit verzoek aarzelde hij geen moment. Hij ging op zoek naar een goede, veilige fiets waar hij de bak van afhaalde. Vader Kammiga, die ook alle meubels maakt voor Villa Kakelbont, maakte in overleg met Auke Hertstein een ontwerp. Auke: "Ik ben altijd in voor iets bijzonders of ludieks, want ik hou van gekke dingen. De bakfiets leek me een ontzettend leuk plan. Het eindresultaat mag er zijn!"


De bakfiets van Villa Kakelbont zal regelmatig te zien zijn op zichtbare plekken in Ede Centrum. Ellis en Daisy hopen dat dit zal bijdragen aan een grote naamsbekendheid van hun dagopvang. "Wij hebben een unieke locatie aan de Bezuidenhout, met veel licht en ruimte. Onze kinderen zijn veel buiten en we staan altijd met z’n tweeën op de groep. De kinderen krijgen daardoor veel persoonlijke aandacht." Er zijn nog enkele plekken beschikbaar bij Villa Kakelbont, ook voor flexibele opvang. Meer info www.villakakelbont-ede.nl en www.auke.nl


Woensdag 11 januari 2012 "De Edese Post" pagina 6

Auke, van Auke Tweewielers, overhandigt de sleutels van de nieuwe bakfiets voor kinderopvang Villa Kakelbont.