Kinderopvang Villa Kakelbont Ede

Contactgegevens

AdresBezuidenhout 20
 6711 JZ Ede
Telefoon06-52630652
E-mailinfo@villakakelbont-ede.nl
 
Social mediaTwitter Kinderopvang Villa Kakelbont EdeFacebook Kinderopvang Villa Kakelbont Ede
Header foto Kinderopvang Villa Kakelbont Ede

Nieuws: Start van Villa Kakelbont in Ede

Villa Kakelbont is nu ook te vinden in Ede. Met een meneer Nilsson en Kleine Witje, in konijnenuitvoering. De rol van Pipi Langkous mogen de kinderen zelf invullen. Lekker spelen en avonturen beleven bij de nieuwe kinderopvang aan het Bezuidenhout 20 in Ede.


Villa Kakelbont is een idee van moeder en dochter, Ellis en Daisy Kamminga. "Daisy heeft haar opleiding afgerond en wilde graag voor zichzelf beginnen. Ik was al oppasmoeder voor kinderen uit de buurt. We besloten onze krachten te bundelen en Villa Kakelbont op te starten", aldus Ellis. Vader Kamminga maakte de nodige meubels en hielp met de verbouwing. De kinderopvang is apart van het woongedeelte gesitueerd. "En toch hebben we de huiselijke sfeer goed terug kunnen laten komen." De opvang doet knus aan, kinderen hebben weinig moeite zich thuis te voelen. Daisy: "We zitten op een prima locatie. Het bos is om de hoek, maar ook het speelplein van de school aan de overkant gebruiken we vaak." Moeder vult aan: "En een broodje halen bij de bakker verderop is ook een leuk uitstapje." De dames hebben duidelijke ideeën over de opvang.


"Kinderen moeten kunnen spelen, rustig kunnen slapen en vooral leuke dingen doen. Knutselwerkjes maken met een leuk thema, maar ook veel bewegen en dansen." Villa Kakelbont is elke doordeweekse dag open van 07.30 tot 18.30 uur. Er zijn opvangplekken vrij, variërend van halve, driekwart, hele dagen en buitenschoolse opvang. Nieuwsgierig? Bezoek de open dag op 5 nov. 2011 van 10.00 tot 17.00 uur. Of kijk op www.villakakelbont-ede.nl


Woensdag 2 november 2011 "De Edese Post" pagina 8

Ellis en Daisy Kamminga van kinderopvang Villa Kakelbont.